Over Calduran ®

Wie is Calduran?

Calduran is leverancier van kalkzandsteenproducten in België, Nederland en Duitsland. Met onze oplossingen staan we letterlijk aan de basis van het bouwproces.

Reeds meer dan 100 jaar produceren wij kalkzandsteen en sinds 2003 commercialiseren we dit onder de naam Calduran Kalkzandsteen. Onze productielocaties bevinden zich in Nederland: Harderwijk (hoofdkantoor) en Hoogersmilde (productielocatie en projectbureau). Als merk van de CRH-groep verdeelt Prefaco Calduran Kalkzandsteen in de Belgische markt.

Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze klanten, dit doen we vooral door kennis en ervaring te delen en constructief mee te denken en samen te werken aan uw project.

Onze producten kunnen ingezet worden voor dragende en niet-dragende wanden in zowel woningbouw als appartementenbouw, zorgcentra, scholen, kantoren maar ook bedrijfsgebouwen, openbare en agrarische gebouwen.

Bekijk onze services

Missie en kernwaarden

Onze missie

Als een van de grootste spelers in de kalkzandsteenmarkt helpen wij onze klanten ’torenhoge’ ambities te verwezenlijken. Door A-kwaliteit producten te leveren met volledige en vakkundige support van een trots team, dat werkt vanuit een veilige omgeving met DRAAGKRACHT voor groei, innovatie en duurzaamheid.

Kernwaarden

Wij staan voor:

  •  Veiligheid is prioriteit nummer 1
  •  Productkwaliteit / vakmanschap
  •  Klantgerichtheid / meedenken / oplossingen aandragen
  •  Efficiëntie
  •  Duurzaamheid
  •  Opleiding / tevredenheid van eigen mensen
  •  Betrouwbaar / professioneel / samen

Voordelen

Kwaliteit producten (vooral maatvoering)
Afspraak is afspraak / leverbetrouwbaarheid
Meedenken van medewerkers / oplossend vermogen
Accountmanagers / technisch adviseurs
Compleet assortiment incl. hulpmaterialen en extra services
Lean organisatie / tijdsbesparing
Meest duurzame bouwproduct
Image

Duurzaamheid

Bekijk waarom wij het meest duurzame wandsysteem hebben.

Image

Historie

Benieuwd naar de geschiedenis van Calduran? In de tijdlijn is de ontwikkeling van Calduran kalkzandsteen vanaf 1905 in kaart gebracht.

 

CRH

Calduran is met de vestigingen Harderwijk en Hoogersmilde, een grote speler in Nederland in de productie en levering van kalkzandsteen. We zijn een onderdeel van CRH, een beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen.