Kernwaarden

Calduran, aan de basis van het bouwproces. Dit is de leidraad van alles wat we doen en hoe we werken. We bouwen aan relaties met onze collega's en onze klanten. We bouwen aan producten en aan een aangename leefomgeving. Het is evident dat we dit in onze kernwaarden tot uitdrukking laten komen.

Betrouwbaar
De basis van ons handelen is dat we een betrouwbare partner en werkgever zijn. Onze mentaliteit is no-nonsense. We communiceren en werken helder en eerlijk en we doen wat we beloven. We nemen de verantwoordelijkheid voor onze mensen en onze leefomgeving. Veilig, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen vormen de basis van onze aanpak.

Professioneel
Bij Calduran gaan we voor hoogwaardige dienstverlening. We zijn vooruitstrevend en hebben aandacht voor onze omgeving. Daarbij kijken we niet alleen naar de vragen van nu, maar ook naar die van de toekomst. Onze kennis delen we graag met elkaar en met anderen. Dit leidt tot vernieuwing en tot nog meer deskundigheid. We investeren voortdurend in kwaliteit, zowel door te investeren in ons personeel als in onze producten.

Samen
Bij Calduran doen wij het samen, dat is de basis van ons succes. We zijn betrokken, stimuleren en inspireren elkaar. Samenwerken en delen van kennis leiden tot de beste resultaten. Wij streven naar een duurzame samenwerking met al onze relaties in de totale keten van het bouwproces.