13 appartementen Koraalzand te Castricum

Op het voormalig Geesterhage-terrein verrijst nieuwbouwplan Aan de Hage. Onderdeel van dit plan in hartje Castricum zijn de 10 appartementen en 3 penthouses Koraalzand. Door de hoge plafonds en grote ramen zijn de appartementen comfortabel, ruim en licht.

Het appartementencomplex Koraalzand wordt gebouwd aan de Geesterduinweg. Dit mooie gebouw met hoogwaardige architectuur telt 13 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Het complex is als kopgebouw bedacht van de achterliggende particuliere woningen die op vrije kavels worden gebouwd. De gevel opent zich naar de vrije ruimten en is meer gesloten aan de kant van de bebouwing. Het ontwerp is van Bronsvoort Blaak Architecten BNA.

In het gebouw worden Calduran kalkzandsteen elementen toegepast en is gekozen voor Dycore breedplaatvloeren voor de verdiepingen. De bouw is in handen van Bébouw Midreth B.V. uit Mijdrecht, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

Duurzaam
De appartementen zijn energiezuinig, door onder meer zonnepanelen op het dak, een energiezuinige hr-ketel, een warmte terugwin unit (WTW) en dubbelglas.

Hulp nodig bij uw nieuwe project?

Heeft u een maatwerk vraag over kalkzandsteen elementen? Neem voor een offerte of projectadvies op maat contact op met onze afdeling verkoop.