Digitale wandenboekjes

Met ons assortiment leveren we maatwerk voor veel verschillende bouwprojecten. Wij werken constructief en kunnen veel werk bij u, als opdrachtgever, uit handen nemen. In de tekenkamer worden uw bouwtekeningen vertaald in wanduitslagen. Om tijdwinst te boeken in de voorbereiding hebben wij de Calduran Webviewer® ontwikkeld.

Geen installatie meer, geen bestanden meer kopiëren, altijd up-to-date
Met de Calduran Webviewer is het mogelijk om wanduitslagen tussen uw werkvoorbereiding en ons projectbureau direct via het internet uit te wisselen.

Door te werken via internet kunnen wanduitslagen straks overal gecontroleerd worden, ook zonder speciale software te installeren. De webviewer is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het is eenvoudig om correcties door te voeren. Via een mail met een directe link informeren we gebruikers dat wijzigingen ook daadwerkelijk zijn verwerkt. Doordat wijzigingen automatisch worden opgeslagen is onduidelijkheid over de laatste versie uitgesloten.

Viewer1Viewer2

Uiteraard is de website goed beveiligd. Na uw registratie krijgt u met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord toegang tot uw wanduitslagen. 

Bekijk ook eens onze demo
Wij hebben een demo ontwikkeld, waarin u rondleiding krijgt door onze webviewer. Daarnaast kunt onze leaflet over de webviewer lezen.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een mail aan webviewer@calduran.nl of meldt u direct aan bij de Webviewer portal.